Colofon

Disclaimer

Deze website is met zorg samengesteld. Niettemin kan parkmerwestein.nl niet garanderen dat deze website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. parkmerwestein.nl aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. parkmerwestein.nl gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Op deze website is verder een pricacybeleid van toepassing.

parkmerwestein.nl behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden commentaren van bezoekers te verwijderen of toegang tot de website te blokkeren.

Auteursrecht

Het gebruiks- en publicatierecht van alle teksten en foto’s die op de website aanwezig zijn, behoren direct of indirect toe aan Stichting Park Merwestein en mogen niet door anderen worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming, met uitzondering van de deelmogelijkheden die de website biedt.

Tevens maakt deze website gebruik van afbeeldingen van het Regionaal Archief Dordrecht, waarop de door hen gestelde voorwaarden van toepassing zijn.

Staat er een tekst of afbeelding op de website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, dan wordt u verzocht dit te melden aan de webredactie.

Beheer

parkmerwestein.nl wordt beheerd door Stichting Park Merwestein.

Mail aan de stichting kunt u richten aan stichtingparkmerwestein@gmail.com

Vragen over de website kunt u richten aan de webredactie.

het oudste stadspark van Dordrecht